Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2018 16:25 - „ЛЕТОПИС НА ЕДНА - ОБЩО- БЪЛГАРСКА И ОЧАКВАНА..- ЗАДУШНИЦА..”
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 541 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
„ЛЕТОПИС НА ЕДНА - ОБЩО- БЪЛГАРСКА И ОЧАКВАНА..- ЗАДУШНИЦА..”

   Колко лесно- ни излъгаха! В началото бе..- Партията.. и Лидерът.. й, тогава- Замфир Яшаров (с българското му име- Тодор Живков- управлявал- за над 33 години), любим персонаж на Съветските другари и Първи „Главен преговарящ”- за „Прехода” на България със Запада(1982- 1989 г.). Преговорите се започват с милиардера Робърт Максуел, наследен, след смъртта си- от приемника му- Дьорд Сорос. Главната тема е как- „да се вкара” една- Съветска реСпублика, каквато, България е, след 1971 г.,в НАТО и в Европейския съюз- без това да я променя- много съществено (предсказано и от- Кисинджир и Бжежински- още през 70-те години, на миналия век- и дори- посочена- България, конкретно, като евентуален„кандидат” за тази роля- на „блато на развития свят и плашило за цивилизования свят..”.

    Преходът се извърши по Плана ”Реставрация на Яшарите и БКП”- а Червената Номенклатура- „преходи”,  чрез кадетните й, вторични разклонения, на главните кланове- в „нова” Олигархия. Появиха се– „неясните”- Домусчиевци, Ганчевци, Златевци, Манджуковци, Раданки, Лозанки, Грозданки. Бойкикиевки и др., подготвяни дълго, в „левия сектор”, през всичките- последни 30 години, които , уж, нямат„нищо общо с главните лица на Живковизма”, но напротив! Те са хибридите на Хибридната война, „джентрите” на Прехода и ГМО- продуктите на Комунизма и на „Съветската Лаборатория за предотвратяване на риска”. А династията на „Яшарите”, накрая, най- нагло, се реставрира– чрез незаконният си продукт- Бойко М. Борисов, който постоянно се издава, защото, ремонтира-наследственият им- „Тадж махал”(„НДК”), строен в памет, на непрежалимата Престолнаследница- Людмила Живкова.

Паметниците на Комунизма си останаха.., така, както си остана- и старата Династия на Живкови (наречени, сега- „ГЕРБ” и „БСП”), които постоянно напомнят- за своята застрахователна полица- „договорката” със Запада от 80-те години. И понеже няма или се смазва- всеки-„Който,  дръзне или може, да договори нещо ново..”- то, Старото и познатото, си остават, валидни и защитени. Това е истината и „тайната” за последните- 10 години, на Българското ни развитие- вървене напред(?) - без посока и без ясна, крайна цел! Този модел е обречен- и е видно, че Държавата,  отново е по поела по пътя на фалита, защото „Живковизма”, винаги фалира- икономически, той не може да си отиде.., иначе, или- никога сам(!)- или само- политически, защото е гарантиран добре- от Кукловодите, тук и от Запада.

 Натрупаха се, близо 30 млрд. евро- външен дълг, а има още 30- 40 млрд. евро- вътрешен, скрит дълг, както и: дефицит и инфлация(за над 152% само след 1997 г.-2017 г.), които се прикриват- през цялото време. Бойковизмът „раздаде /разяде” държавността, и „чувството на инстинкт- за държавност”- за само-10- те си години на Власт, както това направи и „Баща му”-за всичките си, 33 години- от 1956- 1989 г. Злоупотребите, пряко, са за над- 100 млрд. лева, а косвените загуби за обществото- са и- над 3 млн. души, емигрирали в чужбина, заради пряката политика, на мутренски рекет и задушаване от ПП„ГЕРБ”. „ГЕРБ”се оказаха „империалистическа надстройка” на „БКП” и в таен сговор с „БСП”- доразграбиха Страната- „по комунистически..” и отново!

  А, ако ме питате какво трябва да се направи- за Промяната- то ще ви върна, назад, към Библията, където- Промяната си има винаги- име, земен ход(учение и логика) и произход- както при Исус Христос. Пасажите на Библията не са празни, а са смислово съврзани и там ще разберете и как ще свърши- всичко в България, при това- много скоро!

 Няма случайна или „подарена” Промяна, както и няма- Правосъдие, с ненаказано-„Зло”(!). Ако не се накаже-”Злото”- то..- покълва и се размножава, като отравя и бъдещето на Нацията! Идеята за „Мирен Преход”- е порочна, по началото си, и е „договорена”, порочно, без участие- на новопоявил се, български реформаторски фактор, още през 1982- 1989 г. Трябва ни много силно лекарство за „Пост- Прехода”- като това, което е намерил Княз Борис I Покръстител, за „52- та болярски рода”- нищо, повече или по-малко! Новата Олигархия,  трябва да плати, и то- доброволно, с окрадените пари от „Прехода”, поне, 30-те млрд. лева- за „НАТО- вското” българско превъоръжаване и новата енергетика на страната (7-ми Блок на АЕЦ  „Козлодуй”, а не- мъртвороденото- АЕЦ „Белене”!!). ..Или става „излишна” и ще бъде заличена, като такава- по особено брутален начин, от нововъзникнал, внезапен, стратегически „съюз”- на недоволните в България - с мощната Евро- радикална промяна на „ЕС” и с „Тръмпизма” в САЩ!

   Другото развитие, ще бъде, просто- много дълга и много мъчителна- Българска „Задушница”, като едните- ще плачат на гробовете на унищожената Олигархия, а другите- за паметта на жертвите им, отпреди „Прехода”! А „превъоръжаването”, „новата Енергетика” и „нова Европа”, все пак, ще ги има- доброволно или не, защото са, вече, договорени и то жалко- пак, без нас!

Николай Гацев                                                София, 26.05.2018 г.-  „Задушница”!!



Тагове:   1853,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3759231
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031