Постинг
27.09.2012 15:14 -
Червен пипер
В другата половина на България му казват чушки...
Не възразявам!...
Това за мен е пиперът, а чушките са ония, лютите.
След като го опечем,
ще го разделим пиперчето в торбички и...
да спинка във фризерчето на студено.
През зимата,
то може и по волята на Управителя, да няма зима,
но това не ме бърка да си правя салатката с червено пиперче...
Мммм...грее огънчето!...
Иска пържолка...
Ама!...Холестерол, плаки...туй, онуй...
Тия ги разправяй на Митю Пищова!...
Я да прибягам с колата до супера...
Глей,глей!...
Шшш уменското вика от хладилника вече.
Му било студено!...
Трай малко,де!
Между другото...
пак щели да правят "Белене".
Гласят се да вземат едни парички...Но пиперчето си не давам!!!
скара... Добър апетит!...
цитирайКолкото повече ядеш, толкова по-добър ти става апетита.
цитираймалко пирер, една пържола на скара, полята след това с "Шуменско" и ....някой да му каже:
Наздраве!
цитирайНаздраве!
4.
grigors -
:))
28.09.2012 06:04
28.09.2012 06:04
малко пирер, али с скара:))
цитирайЧе да пиперосваш с него цяла зима?:)
Аз за скарата бих се дърпала, ама като не съм бенефициент!:):):))
цитирайАз за скарата бих се дърпала, ама като не съм бенефициент!:):):))
6.
hristo27 -
С този клип тотално изби рибата! ...
28.09.2012 08:48
28.09.2012 08:48
С този клип тотално изби рибата!
Ти, като КРЪСТНИКА на Пипера ли се вживяваш??? Ами Дон Домат, нали ще се сърди, че го няма в салатката за холестерола, който цвърти на скарата? :):):)
цитирайТи, като КРЪСТНИКА на Пипера ли се вживяваш??? Ами Дон Домат, нали ще се сърди, че го няма в салатката за холестерола, който цвърти на скарата? :):):)
7.
mitkaloto -
Nazdrave! Da ti e sladko!
28.09.2012 10:22
28.09.2012 10:22
Nazdrave! Da ti e sladko!
цитирайче пак разби телешкото ми сърце. Е, к,во да се прави, като кълва на пържолки, пък и чушчиците(у наше село така им викаме) не са за пренебрегване, с малко чесън, оцетец, магданозец и сгорещено олио, и мале мила....Ако може и червено винце с лимонадка, че Шуууменското понагарча. Усмихнат уикенд!
цитирайБЛАГОДАРЯ ТИ ПРИЯТЕЛЮ, БЛАГОДАРЯ!
цитирайБил ми каза,че ми завиждал.
Бил Гейтс...
цитирайБил Гейтс...
и от двете по много...
Ха ха!...
цитирайХа ха!...
не си давам пиперчето на айдуците...
За приятели има!
Заповядай!...
цитирайЗа приятели има!
Заповядай!...
Дон Домат биде свален демократично...но пък влезе в Историята.
цитирайбун е вино ши густос, кънд съ бя ку ом фрумос...
Така пееше комшийката Мария Танасе...Добро е виното и вкусно, когато се пие с хубав човек.
цитирайТака пееше комшийката Мария Танасе...Добро е виното и вкусно, когато се пие с хубав човек.
Разбираш му от салтанатите.
Поклон!
цитирайПоклон!
Тече ли още Дунава?
С пипера може и малко рибка да опечем...
цитирайС пипера може и малко рибка да опечем...
с малко солчица и зехтинец...
по-вкусна е и от чеверме... и глътка крушовица...
и балсам за душата... и не мислиш ни за Белене, ни за...
поздрав за теб... топъл, топъл...
цитирайпо-вкусна е и от чеверме... и глътка крушовица...
и балсам за душата... и не мислиш ни за Белене, ни за...
поздрав за теб... топъл, топъл...
Да са две ...глътките.
Пусни и патифона!
Фокстрот...
цитирайПусни и патифона!
Фокстрот...
Да ти имам чушките! Така хубаво ще ги напълня и във фурната!, А то пиперът пак от тия чушки се прави като се изпече и се стрие и става за всякаква манджа и за циганска баница- хляб с мирудия.
Ха да ти е сладко! Много обичам печен пипера, ама от оня светло зеления,/севрия ли му викаха, капия ли , не помня вече/ дето после като му сложиш олио , оцет магданоз и чесън, да си оближеш пръстите
цитирайХа да ти е сладко! Много обичам печен пипера, ама от оня светло зеления,/севрия ли му викаха, капия ли , не помня вече/ дето после като му сложиш олио , оцет магданоз и чесън, да си оближеш пръстите
Разбрах всичко.
Наздраве!
цитирайНаздраве!
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.